Udruga MBA Croatia organizira novo predavanje, u petak, 27. rujna 2024. godine, u WESPA Business & Lounge, Radnička cesta 50 (Green Gold) Zagreb, s početkom u 18 sati.

Gost predavač je gospodin Marko Marić, sportski direktor GNK Dinama.

Tema predavanja:

Kako ući u Ligu prvaka
 
Marko Marić će nam otkriti ključne korake koji su Dinamo doveli do uspješnog plasmana u Ligu prvaka, kao i strategije koje klub koristi za kontinuirani razvoj i postizanje rezultata na najvišoj europskoj razini. Marić će govoriti o ulozi mladih igrača, investicijama u momčad, te o izazovima i prilikama s kojima se suočava klub na europskoj sceni.

Ne propustite priliku saznati kako Dinamo gradi svoju europsku budućnost!
 
O predavaču:
 
Marko Marić, je sportski direktor Dinama od 2024. godine, posvećen je razvoju mladih igrača i izgradnji snažne veze između Dinamove nogometne škole i prve momčadi.
Kao bivši igrač koji je prošao kroz Dinamovu akademiju, Marić dobro poznaje klupski sustav i razumije važnost promocije mladih talenata. Njegova vizija uključuje balans između uspjeha na europskoj sceni i dugoročnog razvoja domaćih igrača, čime osigurava budućnost kluba kroz kontinuiranu integraciju mladih u seniorski nogomet.
 
Za članove udruge MBA Croatia predavanje je besplatno uz obveznu prijavu OVDJE, a za ostale sudjelovanje je kroz donaciju od 12 EUR, uplatom na račun udruge. Barkod se nalazi niže.

Vidimo se!
en_USEnglish