MBA Croatia predavanje:„Zašto se fokusirati na sljedeću generaciju?“

Posted on 30 svibnja, 202430 svibnja, 2024Categories Uncategorized

Što je Sofascore naučio u svom poslovanju i kako to možete upotrijebiti u rastu vlastite tvrtke Pozivamo vas na zadnje MBA Croatia predavanje prije ljetne stanke, u četvrtak – 13.06.2024. WESPA Business & Lounge, Radnička cesta 50 (Green Gold) Zagreb, s početkom u 18 sati. Gost predavač je gospodin Ivan Bešlić. Tema predavanja:Zašto se fokusirati na sljedeću generaciju? Što je Sofascore naučio u svom poslovanju i kako to možete upotrijebiti u rastu vlastite tvrtke. Na mladima svijet ostaje, to smo … Continue reading “MBA Croatia predavanje:„Zašto se fokusirati na sljedeću generaciju?“”

MBA Croatia predavanje: From Concept to Impact: Importance of Bringing AI to the Forefront in Business

Posted on 22 svibnja, 202422 svibnja, 2024Categories Uncategorized

Udruga MBA Croatia Vas poziva na naš nadolazeći dogadaj – Predavanje na temu:   “From Concept to Impact: Importance of Bringing AI to the Forefront in Business”   Predavanje će se održati u petak, 24. svibnja 2024. godine u 18 sati u WESPA Business and Lounge, Radnička cesta 50, Zagreb, centar Green Gold, -1 platforma – SHIFT dvorana   Gost predavač:   Aco Momčilović je renomirani istraživač umjetne inteligencije i predsjednik Globalnog instituta za etiku umjetne inteligencije, kao i tvorac koncepta National … Continue reading “MBA Croatia predavanje: From Concept to Impact: Importance of Bringing AI to the Forefront in Business”

Ivana Rimac

Posted on 17 svibnja, 202417 svibnja, 2024Categories Uncategorized

Recept za osobni i profesionalni razvoj Naslov intervjua to možda ne otkriva, ali Ivana Rimac je izvrstan primjer gdje nas upornost, kontinuirano učenje i prilagođavanje može odvesti na neplanirana mjesta. Pisani dio intervjua otkriva djelić ugodnog razgovora koji smo imali. Kako bi sebe opisala? Zagrebačka djevojka oduvijek širokih interesa jer ono što te zanima moraš isprobati. Više ne volim sve što vole mladi jer mi se rano spava, ali uvijek nađem vremena za edukacije, ples, prijatelje i obitelj.Pomalo tvrdoglava detaljistica … Continue reading “Ivana Rimac”