14.06.2017. ŠTO SMO TO NAPRAVILI? – Davor Bruketa

bruketa

Dragi članovi i prijatelji Udruge MBA Croatia,

Najavljujemo Vam posljednje predavanje u ovoj sezoni, a kako je bolje završiti nego “kreativno”. Predavanje će nam održati Davor Bruketa, suvlasnik i kreativni direktor reklamne agencije Bruketa&Žinić OM. Davor će nam govoriti o točnim i krivim procjenama, o projektima, izvozu ideja, malim brendovima s globalnim ambicijama i jednom sastanku u Astani.

Predavanje će se održati u četvrtak 14.06.2017 u 18:00h u Kongresni centar FORUM Zagreb koji je ujedno i sponzor predavanja. Broj karata je ograničen pa svoje ulaznice osigurajte što prije preko Entrio sustava.

Više o predavaču:

Davor Bruketa suvlasnik je i kreativni direktor reklamne agencije Bruketa&Žinić OM, agencije s preko 450 priznanja za oglašavanje i dizajn. Advertising Age proglasio je B&Ž međunarodnom malom agencijom 2014. godine, a Campaign svrstao među vodeće neovisne agencije na svijetu. Na globalnom Effie Indexu učinkovitosti B&Ž je bila druga neovisna agencija. Bruketa je stalni član glavnog žirija Cresta Awards u New Yorku, a bio je član žirija i drugih prestižnih natjecanja kao što su Red Dot, D&AD London, New York Festivals, Graphis te je prvi iz jugoistočne Europe predsjedao žirijem London International Awards.

Written by

Nina je asistentica u udruzi MBA Croatia. U udruzi je odgovorna za objave na web stranici, kreiranje infografika i ostalog vizualnog sadržaja, organizaciju predavanja i eventa, sudjelovanje i pisanje zapisnika na sastancima Uprave udruge te koordiniranje projekata udruge. Završila je marketing na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu i trenutno radi u Atradiusu u Amsterdamu kao marketing communications assistant. Zaljubljenik je u marketing i sve što je povezano s njim, a u slobodno vrijeme vesla po amsterdamskim kanalima.

hrCroatian