info@mba-croatia.com

"Upravljanje konfliktima kao preduvjet uspješnog poslovanja" Srđan Šimac

Poštovani članovi i prijatelji MBA Croatia udruge, pozivamo Vas na predavanje koje će se održati u utorak 24.01.2017. godine s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb). Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.
16 Jan 2017

24.02.2017. “Upravljanje konfliktima kao preduvjet uspješnog poslovanja” Srđan Šimac

/
Posted By
/
Comments0

15977129_1218416324872577_3091997713079208340_n

Otklonite promišljanje o konfliktima kao problemima i pretvorite ih u osobne i poslovne prilike.

Otkrijte kako to možete postići uz pomoć moćnog alata – mirenja (medijacije).

Ključne riječi: mirenje (medijacija), komunikacija kao moć, upravljanje unutarnjim “zvjerkama” u konfliktima, različitost kao prednost, uspjeh, sreća, kontrola i izvjesnost u poslovanju, upravljanje rizicima, pregovaranje, pravo i/ili pravda, suprotstavljanje i/ili suradnja
Što želite postići u životu i poslovanju? Što vam je potrebno da to postignete? Jesu li vam za to dovoljna znanja vaše profesije?

Upravljate li sobom i svojim odnosima? Kakvo mjesto u vašem životu i poslovanju imaju konflikti i/ili sporovi? Volite li biti u pravu? Što je za vas pravda? Rješavate li svoje probleme ili njihovo rješavanje prepuštate drugima? Želite li imati pravo na svojoj strani ili učiniti pravu stvar? Što je to mirenje (medijacija) i zašto korak po korak osvaja cijeli (poslovni) svijet?

Ako želite doći do najboljih, umjesto najdražih odgovora na ova pitanja, pridružite nam se u srijedu, 24. svibnja 2017., u 18.00 sati, u Kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50, interaktivnom predavanju dr. sc. Srđana Šimca. Ulaznice dostupne preko Entrio sustava.

O PREDAVAČU:

3854_150x200_upravljanje-konflikt-Zo

Dr. sc. Srđan Šimac, sudac i bivši predsjednik Visokog trgovačkog suda RH i voditelj Službe za mirenje tog suda. Pionir mirenja u Hrvatskoj i jedan od osnivača mirenja u sudovima. Predsjednik je Hrvatske udruge za mirenje (HUM), arbitar, izmiritelj, trener za izmiritelje, edukator, predavač i promotor mirenja u zemlji i inozemstvu (SAD, Kanada, Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Austrija, Rusija, Bugarska, Albanija, Mađarska, Moldavija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija).

Autor je brojnih članka o mirenju i doktorirao s temom “Mirenje kao generator promjena u pravnom sustavu i pravnoj profesiji”. Gost je predavač na brojnim fakultetima povezan je s mnogim međunarodnim medijacijskom organizacijama među kojima su najznačajnije: JAMS, US (JAMS International Fellow 2010) i Center for Effective Dispute Resolution (CEDR), London. Trener je za suce u Pravosudnoj akademiji. Miri u sudu i izvan sudova u domaćim i inozemnim gospodarskim sporovima. CEDR i EBRD internacionalni medijacijski ekspert i član CEDR Global Mediation Panel. CEDR Award 2012 winner for ADR and Civil Justice Innovation, nositelj priznanja HUM-a za razvoj mirenja u Hrvatskoj 2013. i medijacijske nagrade Slovenskog udruženja medijatora 2016. i Who’s Who Legal Commercial Mediation 2011-2016.