Poziv na konferenciju “Corporate Innovation and Intrapreneurship 2015″

Dragi članovi,

pozivamo vas na konferenciju “Corporate Innovation and Intrapreneurship 2015” ili u prijevodu Organizacijska inovacija i poduzetništvo, koja se održava 22. i 23. 10.2015 u Zagrebu, Hypo Centar. Konferencija je namijenjena vodećim ljudima organizacija, strateškim upraviteljima i managerima koji brinu o rastu i razvoju svojih organizacija, te primjenjuju inovacije, promjene, nove metodologije razvoja i inoviranja. Vjerujemo da je investicija u ovu konferenciju zapravo investicija u razvoj kompetencija i znanja pojedinaca i organizacije na ovom području, koje je postalo dominantno bitno za razvoj organizacije u budućnosti. Inovacija i transformacija uvijek su teme koje su zanimljive i koje su redovno obrađuju u MBA programima.

Konferencija dovodi svjetski priznate stručnjake na ovom polju, uključivo Horace Dediua koji radi u Clayton Christensen Institutu (Distruptive Innovation) te Stefana Lindeegarda (15inno), vodećeg eksperta za područje poduzetništva u organizacijama, Briana McEldowneya iz ZINCa koji vodi područje dizajn thinkinga, ali će tu biti i naši regionalni eksperti i korisnici koji će s nama nositi ovu konferenciju.

U partnerstvu s organizatorima konferencije, tvrtkom EVENTA01, osigurali smo za vas POSEBAN POPUST OD 10%u bilo kojem trenutku prijave na konferenciju (bilo da je to ranija prijava Early Bird ili redovna prijava za konferenciju, uključivo i najavljene radionice.

 Vjerujemo da je ovo kvalitetna suradnja s konferencijom, te da vrijedi iskoristiti ovu mogućnosti. Da bi ju ostvarili,KLIKNITE NA OVU VEZU, te odaberite jednu od ponuđenih kotizacija (BOOK NOW). OBAVEZNO UPIŠITE KUPONSKI KOD (Coupon Code): CORP2INMBA u predviđeno polje pri registraciji kako bi ostvarili dodatni popust na konferenciji.

Više informacija na objavljenim Internet stranicama konferencije: corp2in.com

Vidimo se na konferenciji!

hrCroatian